Städbolag, byggföretag eller flyttfirma - vi städar för er hos er kunder

Vi på Blåstäd utvecklas mer och mer. Vi är nu redo att finnas till hands som underleverantör för andra städbolag. Så har du en professionell städfirma som önskar ta hjälp av ett annat professionellt städföretag för att expandera och utveckla din verksamhet, då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Genom att ta hjälp från oss på Blåstäd, som underleverantör, kan ditt eget städföretag växa och samtidigt behålla den fina kundservicen ut mot era slutkunder. Vi är mycket uppskattade inom företagsstäd och erbjuder alla de tjänster företag behöver hjälp med inom städning. Vi kan alltså gå under ert namn och städa ute hos era uppdragsgivare.

Vi kan också vara underleverantör för stora byggbolag, där de under sina fastighetsbyggen anlitar oss på Blåstäd för byggstäd under deras eget varumärke.

Flyttföretag hör också till dem som gärna får ta hjälp från oss som underleverantör. Vi på Blåstäd utför då flyttstädning hos flyttföretagets egna kunder. Vi jobbar även i detta sammanhang under flyttföretagets logga.

Kort sagt, vi kan utföra städjobb under beställarens namn.

 

 

Referenser