En skinande investering

Vi på Blåstäd har stor erfarenhet och goda referenser inom städning av butiker. Våra främsta meriter ligger inom städning av mataffärer, då det är det vi hittills har jobbat mest med.

Ett perfekt tillfälle att anlita oss för städning på ert företag, är efter en renovering i butiken. Vi finns då till hands och rengör alla ytor från grunden i hela affären. Vi arbetar enligt egen checklista som ni som kund självklart får godkänna och komplettera efter era behov. Ta hjälp från oss med rengöring av alla era mathyllor och stora matkylskåp. Vi håller det fräscht och professionellt i er butik.

Regelbunden butiksstädning är också något som vi erbjuder. Vi är glada att få ha er som uppdragsgivare och städar fint i alla era allmänna ytor, så som exempelvis inne på kundtoan som är ett viktigt ansikte utåt. Är kundtoan alltid ren och fräsch, upplever era kunder att hela er butik inger ett skinande intryck.

Gäller städningen en mindre butik så är vi också er förlängda arm vad gäller fönsterputsning av butiksfönster och skyltfönster. Detta kan ni välja att ha med i vår överenskommelse, vi rekommenderar då att ni låter oss få putsa era butiksfönster både in- och utvändigt två till tre gånger per år, perfekt tillfälle när ni ska byta skyltning i era skyltfönster! Regelbunden putsning av fönstren utvändigt, minst en gång per månad är av stor betydelse. Berätta vad ni önskar, så ordnar vi det. Vi brinner för att hjälpa er med en enklare jobbvardag.

Referenser