Ge din personal och dina kunder ett fräschare intryck

Som professionellt städföretag erbjuder vi på Blåstäd inte bara fönsterputs för privatpersoner, utan självfallet också för företag. Vi har god erfarenhet och fina referenser inom fönsterputsning för företag, då vi bland annat putsar fönster hos små och stora butiker i Kalmar och Växjö. Ni kan med fördel anlita oss för regelbunden fönsterputsning, så att ni själva helt och hållet kan släppa det ”måstet” och låta oss avlasta er i er jobbvardag.

Vi är otroligt flexibla och skapar ett arbetssätt och en rutin som passar er så bra det bara går. För oss är det av yttersta vikt att ni aldrig känner er besvärade av att vi finns på plats. Vi kan därför anpassa oss efter era tider och om ni önskar så sköter vi fönsterputsningen innan eller efter er kontorstid/butikstid, dvs. innan öppning eller efter stängning.

Vi på Blåstäd hjälper till att göra dagarna ljusare i Kalmar, Växjö, Karlshamn, Karlskrona, Ronneby, Oskarshamn, Mönsterås, Ljungbyholm, Tväskog, Nybro, Lessebo, Emmaboda och på Öland.

I fönsterputsning ingår:
✓ Putsning av utsida
✓ Putsning av insida
✓ Putsning mellan rutorna
✓ Tvätt av fönsterbräden och karmar både på in- och utsidan

Abonnemang fönsterputs utvändigt

Ni kan även beställa fönsterputs på abonnemang för att alltid ha fräscha fönster utan att behöva tänka på att boka. Vi kommer då enligt förbestämt schema och putsar utvändigt. Det går även att komplettera med en grundlig fönsterputs när det behövs.
✓ Alltid fräscha fönster.
✓ Ni behöver inte alltid vara på plats när vi putsar på utsidan. Och nödvändigtvis inte heller vid pustning av insidan, det avgör ni själv – vad som passar er verksamhet bäst.

Bra att veta om fönsterputs:

✓ Vid minus 4 grader börjar det bli svårt att putsa, så vid lägre temperaturer ordnar vi en ny tid för fönsterputsningen.
✓ Gamla repor och skador kan framträda efter vi putsat. Denna typ av skador kan vi inte ta ansvar för.
✓ Fönster som vi inte kommer åt på grund av exempelvis buskar eller stora föremål förblir oputsade. Meddela om ni är medvetna om svårputsade fönster, så vi kan komma överens om åtgärd.
✓ Är spröjsen löstagbara och trasiga sätter vi inte tillbaka dem.
✓ Glas med härdat glas blir lättare skadat. När ni bokar fönsterputs, så meddela därför om ni har vissa fönster med härdat glas i.

Referenser