Vi håller din camping ren och fräsch

Som kvalificerat städföretag inom det stora upptagningsområdet Kalmar län, Öland, Blekinge och Kronoberg, finns vi inte bara till hands för städning hemma, på företag eller I butiker – vi städar och rengör också servicehus på campingplatser. Detta har vi stor erfarenhet av och har under flera år skött denna typ av städning på flera olika campingar ute på Öland.

Vi vet hur viktigt det är för kundnöjdheten, att ha rena toaletter, duschrum och kök på campingar, nöjesfält och andra arrangerade platser där många människor rör sig på kort tid. Genom att ta hjälp från oss med städning, rengöring, uppfräschning och den vardagliga skötseln av era gemensamma ytor, så kan ni känna er trygga med att era gäster får en extra bra upplevelse på plats hos er.

Vi på Blåstäd är glada över att kunna bidra med ett effektivare arbetsklimat för er som äger och driver campingplatser och nöjesfält. I och med att ni låter oss ansvara för städningen på ert jobb, behöver ni inte tänka extra på städningen av era gemensamma ytor för era gäster. Vi avlastar er på många sätt och ökar också trivseln bland era gäster. Som professionellt städföretag finns vi på Blåstäd till för er som önskar en ljusare och enklare jobbvardag. Vi är vana med att städa på arbetsplatser även innan öppning eller efter stängning.

Referenser