Blåstäd finns här för dig i din vardag

 

Prova på städning Blåstäd ABVi erbjuder professionell hemstädning och företagsstädning, som frigör tid för dig att ta vara bättre på livet och kunna göra mer av det du gillar.

Oavsett om det gäller dig som bor ensam eller dig med familj. Det finns alltid något annat än just städningen som lockar. Umgås med vänner, ha mer kvalitetstid med barnen, extra tillfälle för träning och hälsa. Vad det än må vara som du vill få mer tid över till, så ger vi dig bästa förutsättningen för detta.

Var du än befinner dig i livet, så finns vi på Blåstäd här med den där extra armen som du många gånger saknar i ditt vardagspussel. Med vår professionella städning erbjuder vi hjälp både för det privata hemmet och på företaget. Hemstädning, veckostädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputs är några av de städtjänster vi erbjuder för dig som privatperson. På företag, kontor och i butiker utför vi företagsstädning, kontorsstädning, butiksstädning och fönsterputs av butiksfönster och skyltfönster. Vi täcker upp hela Kalmar län, Öland, Blekinge och Kronoberg med våra professionella städtjänster.

Referenser