En fräsch kontorsmiljö året om

Ett fräscht städat kontor lyfter hela företagsklimatet och ger en piggare arbetsatmosfär. Vi på Blåstäd är glada att kunna bidra med effektivare arbete, i och med att ni – genom att låta oss ansvara för städningen på ert jobb, aldrig behöver tänka extra på städningen av kontoret.

Känn skillnaden och bli effektivare på jobbet, med en trevlig nystädad känsla året om. Som professionellt städföretag finns vi på Blåstäd till för er som önskar en ljusare enklare jobbvardag.

Vi är vana med att städa på arbetsplatser innan öppning eller efter stängning, vi kan även göra rent på ert kontor under helger. Ni får med andra ord ett välstädat kontor som bidrar med både nöjdare personal och nöjdare kunder, utan att ni ens behöver märka av när städningen genomförs.

Några delar som ingår i professionell kontorsstädning är allmän städning, rengöring av toaletter, städningen av kök, matsal, personalrum, arbetsrum, torkning av dörrar, lister, golv och skrivbord, tömning av sopor samt putsning av entréfönster. Många delar som ger extra bra intryck för de kunder och besökare som hälsar på.

Vi kan också inkludera att fönsterputs ingår ett par gånger om året.

Önskar ni städning av enbart vissa delar på er arbetsplats, så tveka inte att lämna en förfrågan – vi är flexibla och anpassar oss efter vad just ert företag önskar.

Referenser