Privat

Vad kostar det?

Fyll i fältet nedan, och få en uppskattning om vad en veckostädning kan kosta.

Uppskattat pris: 0kr
Innan RUT-avdrag: 0 kr
Detta är en preliminär uträkning med pris angivet per tillfälle.

din vardagshjälte nummer ett!

Känslan är nästan obeskrivlig. Känslan av att komma hem till nystädat, utan att man själv har behövt lägga tid på städningen i hemmet. På vägen hem från jobbet kan du planera kvällsmaten, strosa runt i affären lite extra länge, börja komma ned i varv och leva i nuet.

Kanske blir det en hemmakväll i goda vänners lag, en alldeles egen tv-kväll i soffan eller så väntar annat kul som kräver din tid. Så som fritidsaktiviteter för barnen, hjälpa till med läxorna eller att rasta hunden på en härlig promenad. Oavsett så vet du, att vi på Blåstäd har ordnat städningen och att en fräsch atmosfär med ordning och reda ligger framför dina fötter när du kliver in hallen just idag.

Inga fläckar på köksskåpen, ingen ospolad toalett, ingen kladdig hallspegel eller obäddad säng. Inga matrester på köksbordet. Tänk dig den känslan. Med oss som städföretag blir detta verklighet. Vi finns till för dig som bor inom Kalmar län, Öland, Blekinge eller Kronoberg.

Veckostädningen, som vi på Blåstäd erbjuder, är en regelbunden städning där du som kund själv väljer hur ofta vi ska hjälpa till. Välj mellan varje vecka, varannan vecka, var tredje vecka eller en gång per månad. Har du möjlighet att anlita oss för veckostädning varje vecka så är det helt idealt. Då är ditt hem grundligt rent i princip året runt och vi kan på så vis göra extra rent där du vill att vi lägger fokus. Många av våra kunder väljer hemstädning varannan eller var tredje vecka, vilket ger dem bra förutsättningar för att dra ned på vanlig vardagsstädning.

I veckostädningen ingår:

✓ Damning av öppna ytor och lister i alla rum
✓ Städning av kökets kakel, diskbänk och spis
✓ Rengöring av skåpluckor, kyl och frys utvändigt
✓ Rengöring micro invändigt och utvändigt
✓ Torkning inuti sopskåp
✓ Rengöring av toalett, tvättställ, duschväggar/badkar
✓ Dammsugning och våttorkning av alla golv
✓ Skakning av små mattor utomhus
✓ Bäddning av sängar
✓ Dammsugning i soffor/fåtoljer
✓ Våttorkning av alla dörrar inomhus
✓ Tömning av alla papperskorgar
✓ Putsning av alla speglar

I barnens rum:

✓ Vi plockar upp alla leksaker från golvet och lägger de på sängen eller i leksakslådor, vi bäddar sängen, putsar speglar, torkar lister, dammsuger och torkar golv, torkar
damm på hyllor som är relativt fria från leksaker och prylar. Vi förstår oss på barnens önskan om att få bevara sina hopbyggda legotorn osv. och därför undviker vi att ändra ordningen för barnen i deras rum.

Tips! Ta pulsen på oss genom att beställa en provstädning. Perfekt tillfälle att lära känna oss lite grann och få en första magkänsla för hur väl vi kan hjälpa till med städningen i din vardag. Uppsägningstid för veckostädningen är senast 2 veckor innan nästa städtillfälle. För att vi ska kunna planera om vår arbetstid så är vi tacksamma för snabb dialog, god tid i förväg, kring alla ändringar.

Privat

Vad kostar det?

Fyll i fältet nedan, och få en uppskattning om vad en veckostädning kan kosta.

Uppskattat pris: 0kr
Innan RUT-avdrag: 0 kr
Detta är en preliminär uträkning med pris angivet per tillfälle.

Referenser