Privat

Vad kostar det?

Fyll i fältet nedan, och få en uppskattning om vad en hemstädning kan kosta.

Uppskattat pris: 0kr
Innan RUT-avdrag: 0 kr
Detta är en preliminär uträkning med pris angivet per tillfälle.

Professionell hemstädning – Mer tid för annat

Blåstäd finns här för dig i din vardag. Vi erbjuder professionell hemstädning som frigör tid för dig att ta vara bättre på livet och kunna göra mer av det du gillar.

Oavsett om det gäller dig som bor ensam eller dig med familj. Det finns alltid något annat än just städningen som lockar. Umgås med vänner, ha mer kvalitetstid med barnen, extra tillfälle för träning och hälsa. Vad det än må vara som du vill få mer tid över till, så ger vi dig bästa förutsättningen för detta.

Vi upptar ett stort arbetsområde och finns till för alla som bor inom något av områdena Kalmar län, Öland, Blekinge eller Kronoberg. Förutom hemstädning har vi ett utbud med bland annat flyttstädning, fönsterputsning och städning på företag.

Storstädning – en bra start för en mer balanserad vardag

Alla städar lite varje dag, men det kommer en dag när den vanliga snabbstädningen i vardagen inte räcker. Känslan börjar pocka på, att en grundlig städning på djupet behövs. Det finns tillfällen under året då denna känsla blir lite extra stark, exempelvis innan och efter ett födelsedagskalas, eller när vårsolen visar allt som vintermörkret kunde gömma. Det är inte alls ovanligt att en sådan grundlig städning varken orkas eller hinns med, när man är i full gång med att lägga vardagspusslet som alltid finns där och ställer krav. Du vet med dig att en rejäl städning tar en dag, kanske två dagar eller mer när du har allt det andra att hinna med. För vardagen den stannar inte upp och helgerna de går i ett. Och vi är glada för det! Vi är glada att kunna hjälpa dig att slippa ta det där extra lasset – vi på Blåstäd gillar att städa och vi har en brinnande passion för att hjälpa andra människor att hitta en fin balans i livet, där det finns tid över till annat.

Därför erbjuder vi hemstädning. Och det är du själv som avgör vad vi kan ta oss an för att underlätta i ditt liv. Att testa på oss och se vad vi går för genom att beställa en storstädning, det är alltid en bra start. Självklart finns vi sedan där till hands med veckostädning, städning en eller två gånger i månaden, eller vad du än önskar.

Exempel på sådant vi gör i ditt hem:

✓ Damning öppna ytor och lister i alla rum
✓ Kökets kakel, diskbänk och spis
✓ Rengöring av skåpluckor, kyl och frys utvändigt
✓ Micro invändigt och utvändigt
✓ Inuti sopskåp
✓ Toalett, tvättställ, duschväggar och badkar
✓ Dammsugning och våttorkning av alla golv
✓ Små mattor skakar vi utomhus
✓ Bäddning av sängar
✓ Dammsugning i soffor/fåtoljer
✓ Våttorkning av alla dörrar
✓ Tömning av alla papperskorgar/sopor

Vi på Blåstäd erbjuder en flexibel tjänst för dig, där du helt kan anpassa vad du önskar ha hjälp med under våra städtillfällen i ditt hem. Exempelvis så kan vi kombinera hemstädningen med fönsterputsning eller något annat extra som ni behöver, rengöring bakom element, eller en ordentlig städning av kökets väggar. Blåstäd är ett städföretag, där vi som jobbar tar oss an allt inom städning. Låt oss bara veta om dina önskemål, så ordnar vi dem.

Välkommen in med din förfrågan

Här kan du fylla i vilken hjälp du behöver och önskar, samt hur stor bostaden är. Vi på Blåstäd återkommer sedan inom ca en timme med en preliminär beräkning så att du vet hur mycket det kan kosta att anlita oss.

Privat

Vad kostar det?

Fyll i fältet nedan, och få en uppskattning om vad en hemstädning kan kosta.

Uppskattat pris: 0kr
Innan RUT-avdrag: 0 kr
Detta är en preliminär uträkning med pris angivet per tillfälle.

Referenser