Ett enkelt sätt att ta pulsen på oss

Prova på städning Blåstäd AB

Har man aldrig anlitat ett städföretag för städning hemma i huset/lägenheten, så är det väldigt vanligt med funderingar kring hur det funkar, vad det kostar, hur ofta städföretaget kommer och också vad andra ska tycka.

Nu för tiden är det befriande många som har insett de otroliga fördelarna med att låta ett professionellt städföretag sköta om städningen hemma i vardagen några gånger per vecka eller månad. Våga strunta i vad andra tycker, och unna dig den hjälp du faktiskt kan behöva då och då. Gå på din magkänsla och berätta dina önskemål för oss. Hos oss landar dina önskemål och krav mjukt som på bomull och du kommer snabbt märka vad mycket bättre allt känns när vi ger dig möjligheten att komma hem till nystädat.

Att beställa en provstädning är en enkel kravlös start, som gör att du utan att binda upp dig på något kan se hur vi tar oss an städningen i ditt hem och visar hur vi kan göra din vardag enklare och förhoppningsvis gladare.

Provstädningen är ett perfekt tillfälle för både dig och oss att se om vi kan passa in i städrutinerna som just du önskar. Vi kan vid detta tillfälle räkna ut ett fast pris för ett regelbundet städschema samt föreslå rutiner för hur vi kan ordna fint hemma hos dig på bästa tänkbara sätt.

Att anlita oss för provstäd betyder inte att du binder upp dig på något och det är du själv som avgör om vi får komma tillbaka och fortsätta hjälpa dig i din vardag framöver. För att du ska känna denna frihet fullt ut, låter vi dig som kund själv höra av dig till oss om du önskar vår hjälp igen.

För att vi ska bilda oss en så god uppfattning som möjligt, om bästa städrutin hemma oss dig – så tar en provstädning längre tid än en vanlig hemstädning som sköts efter löpande schema. Se det som att vi lär känna din bostad och gör en ordentligt grundlig städning som du kommer ha mycket gott utav.

Referenser