Se bra ut året om

Årstiderna kommer och går, och sikten ut består?… Visst gör det mycket med rena fönster. Men vem ska egentligen ta tag i fönsterputsningen i år?

Vi på Blåstäd hjälper till att göra dagarna ljusare i Kalmar, Växjö, Karlshamn, Karlskrona, Ronneby, Oskarshamn, Mönsterås, Ljungbyholm, Tväskog, Nybro, Lessebo, Emmaboda och på Öland.

I fönsterputsning ingår:
✓ Putsning av utsida
✓ Putsning av insida
✓ Putsning mellan rutorna
✓ Tvätt av fönsterbräden och karmar både på in- och utsidan

Abonnemang fönsterputs utvändigt

Du kan även beställa fönsterputs på abonnemang för att alltid ha fräscha fönster utan att behöva tänka på att boka. Vi kommer 6-7 gånger/år, enligt förbestämt schema och putsar utvändigt. Det går även att komplettera med en grundlig fönsterputs när det behövs.

✓ Alltid fräscha fönster.
✓ Du behöver inte vara hemma när vi putsar på utsidan.
✓ Efter första fönsterputs utvändigt, kontaktar vi dig angående pris och om priset passar dig så ändras inte priset under hela abonnemangstiden.

Bra att veta om fönsterputs:

✓ Vid minus 4 grader börjar det bli svårt att putsa, så vid lägre temperaturer ordnar vi en ny tid för fönsterputsningen.
✓ Gamla repor och skador kan framträda efter vi putsat. Denna typ av skador kan vi inte ta ansvar för.
✓ Fönster som vi inte kommer åt på grund av exempelvis buskar eller stora föremål förblir oputsade. Meddela om ni är medvetna om svårputsade fönster, så vi kan komma överens om åtgärd.
✓ Är spröjsen löstagbara och trasiga sätter vi inte tillbaka dem.
✓ Glas med härdat glas blir lättare skadat. När ni bokar fönsterputs, så meddela därför om ni har vissa fönster med härdat glas i.
✓ Vår arbetsområde vid putsning av fönster är 3 meter från marken/golvet.

Referenser